ПЕРШИЙ ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР ДЛЯ ДЕРЕВООБРОБНОЇ ТА МЕБЛЕВОЇ ГАЛУЗЕЙ

П’ятниця, 12 травня 2017 року 
Готель Таурус, Конференц-Зала 3 (площа Князя Святослава 5, м. Львів)


Перший із трьох семінарів, присвячених закупівельним групам у деревообробній та меблевій галузях, відбувся у Львові 12 травня 2017 року у Готелі «Таурус». Семінар провели експерти та консультанти Проекту Василь Масюк (Практика Управління), Оксана Гайдукевич (Адвокатське об’єднання «Павленко і Партнери») та Юрій Марчук (голова ГО «Незалежне експертне партнерство», завідувач кафедри дендрології та лісової селекції НУБіП України).

У заході взяли участь 15 учасників консультативно-навчальної частини нашого Проекту, серед яких: підприємці, представники українських організацій підприємців та громадських організацій. Семінар розпочався з короткого представлення й ознайомлення з тематикою закупівельних груп нашим експертом Василем Масюком та залучення до розмови учасників. Це дало змогу учасникам заходу познайомитися та окреслити очікування і можливості створення закупівельної групи у деревообробній та меблевій галузях. До дискусії активно долучилися Юрій Марчук, який, зокрема, наголосив, що ідеї економічного об’єднання малого та середнього бізнесу можуть бути використані не лише в деревообробній, а й в аграрній галузі для об’єднання малих та середніх фермерських підприємств.

Микола Когут (Асоціація деревообробників та лісозаготівельників Львівщини) розповів учасникам про досягнення асоціації у відстоюванні інтересів малих і середніх підприємств та підтвердив зацікавлення проектом.

Володимир Дорош (ГО «Інститут підтримки регуляторної реформи в Україні»), зауважив, що варто внести зміни в чинне законодавство, яке б сприяло розвитку економічних об’єднань та закликав учасників семінару взяти участь в напрацюванні таких змін.

Другу частину семінару було присвячено юридичним аспектам створення закупівельних груп в Україні. 

Присутні підприємці підтвердили зацікавленість у створенні пілотної закупівельної групи та попросили організаторів провести опитування серед потенційних учасників.

Учасники семінару домовилися провести наступну зустріч 2 червня 2017 року під час виставки «Деревообробка» (30.05.-02.06.2017) в конференц-залі виставкового центру «Південний-ЕХРО» у м. Львів (вул. Щирецька, 36).


Програма:

Презентація “Юридичні аспекти
створення закупівельних груп в Україні
:


Підсумок Першого Практичного Семінару:

www.rodynnifirmy.org.ua

www.derevoobrobnyk.com

www.infomebli.com


Галерея:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA