26.05.2015 – Перша Конференція Проекту «Купуймо Разом!»

«Польська Допомога»: український малий бізнес навчатимуть, як покращити своє становище на ринку України

26 травня 2015 року в рамках програми «Польська Допомога», відбулась перша конференція «Купуймо Разом!». Ця ініціатива передбачає безкоштовну допомогу українським фірмам у творенні нового напрямку їх діяльності – закупівельних груп.

Участь у відкритті конференції взяли: перший заступник голови Львівської Обласної Державної Адміністрації – Ростислав Замлинський, депутат Верховної Ради України Сергій Кіраль, консул Республіки Польща в Львові Влоджімеж Сулгостовський, а також керівник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Львівської Міської Ради Ольга Сивак.

Серед запрошених доповідачів та керівників проекту «Купуймо Разом!» стали: Анджей Блікле – президент Асоціації «Ініціатива родинних фірм» та Томаш Будзяк – координатор Проекту, член правління асоціації «Ініціатива Родинних Фірм», експерт сімейного бізнесу.

«Польща уже декілька років скеровує певну частину власного державного бюджету на фінансування розвитку країн, які, на нашу думку, потребують допомоги. Україна є одним із пріоритетів цієї допомоги, особливо розвитку малих та середніх підприємств в Україні. Якщо українські підприємці будуть налаштовані на довготривалий успіх, навчаться співпрацювати між собою, скористаються нашим досвідом, то закупівельні групи у вашій країні досягнуть успіху і зроблять фірми сильнішими», – розповів про ініціативу Томаш Будзяк, координатор проекту «Купуймо Разом!»

Під час конференції українські бізнесмени отримали нові знання про специфіку роботи та діяльність малих родинних фірм. Вони дізнались, у чому полягає цінність закупівельних гуртів та як у Польщі використовують такі групи, які закупляють гуртом для конкурентоспроможності родинних фірм. На конференції доступно розкрили юридичні, фінансово-економічні, стратегічні та функціональні аспекти створення закупівельних груп.

Проект «Купуймо Разом!» фінансується Міністерством Закордонних Справ Республіки Польща в рамках програми «Польська Допомога».


Галерея:

 

DSC_0096 DSC_0107 DSC_0108
DSC_0111 DSC_0113 DSC_0116
DSC_0123 DSC_0142 DSC_0152
DSC_0185 DSC_0187 DSC_0219
DSC_0239 DSC_0268 DSC_0278
DSC_0294 DSC_0305