ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПРОЕКТУ «КУПУЙМО РАЗОМ! 2.0» НА ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЇ З НАГОДИ ВІДКРИТТЯ ВИСТАВКИ “ДЕРЕВООБРОБКА 2017”  


Традиційно – ось уже вдвадцяте – наприкінці весни у Львові відкрилася спеціалізована виставка обладнання й інструменту для лісового господарства, деревообробної та меблевої промисловостей “Деревообробка”.

З нагоди відкриття виставки “Деревообробка 2017”, 30 травня відбулась прес-конференція, на якій перед журналістами мали слово Андрій Стегура (ГалЕкспо), Олександр Дзюпин (Ройек-Львів), Олександр Твердохліб (Мост-Україна), Василь Масюк (Проект «Купуймо Разом! 2.0»), Ігор Мельник (Українська Асоціація Деревообробного Обладнання), Руслан Ющишин (компанія Ющишин), Юрій Медведєв (Асоціація Меблідеревпром) та Ігор Ребезнюк (Національний Лісотехнічний Університет України).

Під час прес-конференції операційний координатор проекту «Купуймо Разом! 2.0» в Україні – Василь Масюк, який розповів про можливості що відкривають перед деревообробними підприємствами України закупівельні групи, та про те, як їм у цьому може допомогти проект «Купуймо Разом!», який проводиться в рамках програми «Польська Допомога» що фінансується Міністерством Закордонних Справ Республіки Польща та запросив присутніх на другий семінар, присвячений закупівельним групам як інструменту забезпечення деревообробних підприємств сировиною, що проходитиме в рамках виставки 2 червня 2017 року.


Оригінал матеріалу за посиланням на сторінках: 

www.rodynnifirmy.org.ua

www.derevoobrobnyk.com