Залучення до співпраці Програми розвитку ООН в Україні


Проект «Купуймо Разом! 2.0» продовжує розвиватись!

Своє зацікавлення проектом виявили організатори одного із проектів що проводиться Програмою розвитку ООН в Україні (ПРООН / UNDP)  – «Зміцнення Бізнес-Об’єднань Малих і Середніх Підприємств». Цей проект адресований до лідерів найактивніших бізнес-об’єднань українських малих та середніх підприємців. Учасники проекту ПРООН будуть залучені до «Купуймо Разом! 2.0», а саме візьмуть участь в Семінарі для Консультантів Закупівельних Груп, що відбудеться 26-28 квітня 2017 року в Києво-Могилянській Бізнес-Школі. Організатори проекту ПРООН інформуватимуть своїх учасників про подальші плани та заходи в рамках «Купуймо Разом!», а також заохочуватимуть їх до повноцінної участі.

ПРООН високо оцінило інноваційні ідеї «Купуймо Разом!» та побачило можливість майбутньої синергії двох проектів, що дозволить зміцнити потенціал бізнес-об’єднань та покращити ситуацію на ринку малого та середнього бізнесу в Україні. Співпраця обох проектів охоплюватиме безпосередньо дві сфери: (1) зміцнення спроможності бізнес-об’єднань щодо надання послуг та розробки інноваційних бізнес-рішень для своїх членів та інших підприємців, а також (2) посилення адвокаційної діяльності та посередницького потенціалу бізнес-об’єднань у контактах поміж владою та бізнесом.

Проект «Купуймо Разом! 2.0» пропонує бізнес-об’єднанням інноваційне рішення для підвищення конкурентоспроможності та покращення позиції на ринку – закупівельні групи. Багаторічний досвід в контактах з важливими для підприємницької діяльності органам державної влади (Антимонопольним Комітетом України) дозволить досягнути швидкого та якіснішого результату. Всі накопичені ресурси, база знань та досвід команди «Купуймо Разом!» будуть доступні для учасників проекту ПРООН.