Зміцнення бізнес-об’єднань українських підприємців – вебінар у співпраці з Києво-Могилянською бізнес-школою [kmbs] 


Проект «Купуймо Разом! 2.0» продовжує свою діяльність в 2017 році. В рамках розширення Проекту до співпраці залучено Києво-Могилянську бізнес-школу [kmbs] – провідну українську школу лідерів, інтелектуальну платформу та середовищe експертів у сфері бізнесу. Протокол про наміри співпраці між партнерами було підписано ще наприкінці 2016 р., натомість з початку цього року розпочалась праця над спільним просуванням ідеї закупівельних груп в Україні. Основною метою співпраці є створення в Києві за підтримки [kmbs] Центру Компетенцій Закупівельних Груп, який стане навчальною платформою та хабом українських підприємців де вони матимуть можливість обмінюватись досвідом та шукати нових партнерів для спільного розвитку бізнесу.

Співпраця з реномованою бізнес-школою розпочалась із спільного вебінару проведеного для бізнес-об’єднань українських підприємців, які брали участь в навчальному проекті “Зміцнення бізнес-об’єднань малих і середніх підприємств”. Проект підготовлений та реалізований [kmbs] в рамках догору з Програмою Розвитку ООН у співпраці з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та за фінансової підтримки Уряду Швейцарської Конфедерації. В проекті взяло участь 37 осіб, які представляли 10 бізнес-об’єднань з усієї України. Основним завданням проекту було створити умови, в яких бізнес-об’єднання МСП відчують власний потенціал головного двигуна соціального і економічного розвитку країни та зроблять крок до координації зусиль бізнес-об’єднань для артикуляції та захисту інтересів МСП як спільноти агентів змін в Україні. Вебінар присвячений темі закупівельних груп провів Координатор Проекту  – Томаш Будзяк. Учасники онлайн курсу будуть запрошені до участі в цьогорічній едиції проекту «Купуймо Разом! 2.0».


З анонсом проведеного вебінару можна ознайомити на сторінці Національної Платформи Малого та Середнього БізнесуТУТ.


Запрошуємо до перегляду відеозапису вебінару:


Для отримання актуальної інформації про проект «Купуймо Разом! 2.0» – ласкаво просимо регулярно відвідувати нашу інтернет-сторінкуFacebook та канал на YouTube