Календар Проекту – листопад-грудень 2016  


Дорогі учасники проекту «Купуймо Разом! 2.0», консультативно-навчальна частина успішно триває. Xочемо поінформувати Вас про календар найближчих подій:
 
1.  Наступний курс навчання – раді повідомити, що від 7 листопада 2016 р. на e-Learning платформі проекту доступний наступний 8-ий курс навчальної програми.
 
2. Онлайн чати – згідно із графіком, наступні онлайн чати відбудуться: 
 
– у вівторок 22 листопада 2016 р. о 10:00 (за київським часом);
– у середу 30 листопада 2016 р. о 10:00 (за київським часом);
 
Щоб приєднатись до чату, потрібно увійти на e-Learning платформу, зайти в розділ Навчання та натиснути на іконку з назвою чату, що знаходиться під останнім доступним курсом навчання. Участь в чаті НЕ обов’язкова! Чат проводитимуть експерти проекту – Рената Марошек та Матеуш Саган. Онлайн чат проводиться при використанні платформи ClickMeeting – простого та сучасного інструменту он-лайн зустрічей.
 
3. Другий Практичний Семінар відбудеться в п’ятницю 9 грудня 2016 р. м. Київ в “Готелі Опера” вул. Богдана Хмельницького 53. Під час семінару буде представлено друге розширене та доповнене видання підручника «ЗАКУПІВЕЛЬНІ ГРУПИ: нові можливості для українського бізнесу», а учасники семінару отримають підручник у подарок. Окрім того, найактивніші учасники консультативно-навчальної частини Проекту, які пройшли увесь навчальний курс на e-Learning платформі – отримають „СЕРТИФІКАТ ПОСЛА ЗАКУПІВЕЛЬНИХ ГРУП”.
 
Більш детальна інформація про захід, а також програма семінару – буде повідомлена згодом. Для підтвердження кількості учасників та технічної організації заходу, ще раз звертаємось до Вас з проханням зареєструватись, заповнивши реєстраційну анкету надіслану в останньому е-майлі. 
 
Участь у практичному семінарі є БЕЗКОШТОВНОЮ, за винятком коштів на доїзд та проживання під час проведення заходу в Україні – ці витрати учасники оплачують самостійно. 
 
Для отримання актуальної інформації про проект «Купуймо Разом! 2.0» – ласкаво просимо регулярно відвідувати нашу інтернет-сторінкуFacebook та канал на YouTube